Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

1510 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Google Search / AdSense
Google

Utile
1510 anunturi
  - 1482 oferte
  - 28 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, National, Pergola Bioclimatica pentru terase

Pergola Bioclimatica pentru terase

Id anunt:
558818 / Anuntul nu mai este valabil !
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Constructii
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Brasov
Adaugat la:
23 january 2023, ora 14:53

Valabil:
360 zile, pana la 18 january 2024, ora 14:53

Descriere:

Vedem mereu pe internet tot felul de produse si servicii care ne sunt oferite de diverse companii, de care nici nu stim daca avem nevoie sau nu. In domeniul amenajariilor pentru case si terase, acest lucru este crucial. Deci, daca te intrebai cum poti folosi o pergola bioclimatica, randurile de mai jos te vor ajuta.

Acoperis retractabil pentru piscina, cu pergola bioclimatica
Visul multor oameni este sa prinda cele mai calduroase zile din an relaxandu-se acasa, in siguranta propriei piscine. Este un vis intraznet, deoarece nu toti cei care isi doresc asta reusesc sa isi puna ideea in practica.
Amenajarea unei piscine de dimensiuni mari este destul de costisitoare, si trebuie sa fii dispus sa investesti intr-un astfel de accesoriu pentru gradina.
Daca exista spatiul necesar, se poate amenaja chiar si o piscina acoperita. Una dintre solutiile de acoperire pentru piscina este o pergola bioclimatica.
Pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu care se rotesc si/sau se retrag protejeaza piscina si pe toti cei din ea de ploi si soare puternic. Relaxarea devine, astfel, mai placuta pentru mai mult timp.
Nu iti mai spunem cat de bine poate sa aratea€¦ Te lasam sa te convingi singur/a.

Pergola bioclimatica pentru terasa
Fie ca ai o terasa langa casa si vrei sa le conectezi printr-un acoperis cu lamele, fie ca vrei sa amenajezi o terasa independenta in apropierea casei, cu o pergola bioclimatica poti face asta.
Cum iti mai povesteam si in alte articole de pe blog, o pergola cu lamele de aluminiu poate avea atat structura independenta cat si structura atasata de casa.
Prin urmare, poti extinde spatiul de langa casa acoperindu-l si folosindu-l ca pe o terasa acoperita. Sau poti amenaja de la zero o terasa independenta.
Poti folosi spatiul amenajat intr-o multitudine de feluri:
- Relaxare
- Depozitare/protejarea obiectelor
- Evenimente in familie
- Spatiu deschis de lucru
- Mini-atelier, in functie de hobby-urile tale.

Cum poti folosi o pergola bioclimatica pentru evenimente, restaurant, cafenea
Atunci cand ai o afacere de dezvoltat, de intretinut, te gandesti mereu la solutii noi care sa te ajute sa avansezi.
Te-ai gandit vreodata sa acoperi terasa localului tau cu o pergola retractabila? Sau sa amenajezi o terasa de la zero, si sa-ti surprinzi vizitatorii?
Este o idee foarte buna care te poate ajuta sa aduci mai multi clienti catre local, sa satisfaci mai multe nevoi si sa ii faci sa isi aduca aminte de tine.
Poti, asadar, sa ai o terasa langa restaurant/cafenea pe care sa o acoperi pentru a prelungi perioada de stat pe terasa. Astfel, protejezi clientii de soarele puternic, de ploi si zapada, si le inspiri siguranta.
Poti vedea ce inseamna acest lucru, cu varianta de acoperire cu o pergola cu structura independenta.

Oamenilor le place sa petreaca timp in aer liber, iar daca tu le asiguri aceasta posibilitate, cu siguranta te vor prefera.
La fel, poti crea un spatiu perfect pentru evenimente acoperind terasa sau construind o terasa cu structura independenta. Spatiul pe care il poti acoperi cu o pergola bioclimatica cu structura independenta devine mai atractiv si mai sigur pentru evenimente de poveste.
Daca inchizi terasa si cu sisteme de sticla securizata, poti folosi terasa pe tot parcursul anului, deci afacerea ta poate inflori cu adevarat in domeniul HoReCa.

Indiferent de cum poti folosi o pergola bioclimatica, odata instalata pe spatiul amenajat te poti bucura de ea pentru o viata intreaga.
Construite din materiale de cea mai buna calitate, pergolele bioclimatice iti asigura confortul, protectia si siguranta de care ai nevoie pentru o viat afara de griji.

0774 444 888
vanzari@sunleader.ro

Cuvinte cheie:
Pret:
100
Contact:
Telefon: 0770444888
Vizualizari:
58 in ultima luna / 327 vizualizari
Utilizator Id:
#18301

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi



inapoi

Oferta, National, Pergola Bioclimatica pentru terase
Oferta, National, Pergola Bioclimatica pentru terase

Recomanda anuntul:





Promovare gratuita 4:


ajax

Copyright © 2007-2024 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »