Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

1510 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Google Search / AdSense
Google

Utile
1510 anunturi
  - 1482 oferte
  - 28 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, National, Curs Comunicare

Curs Comunicare

Id anunt:
523257
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Afaceri
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Arad
Adaugat la:
05 may 2023, ora 07:03

Valabil:
360 zile, pana la 29 april 2024, ora 07:03

Descriere:

Curs / Training Comunicare (Tehnici de Comunicare Eficienta)

TRAININGUL - prin tematica propusa - este adresat atat componentilor departamentului VANZARI (Agenti de Vanzari, Reprezentanti de Vanzari, Consultanti de Vanzari, Directori de Vanzari), componentilor departamentului MARKETING si ACHIZITII, precum si PERSONALULUI DE PE POZITIILE MANAGERIALE DIN FIRMA, deoarece ofera informatii si exemplificari practice privind eficientizarea comunicarii cu clientii, respectiv a comunicarii in cadrul firmei



* SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, cursuri si programe de training pentru companii nationale /multinationale, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, consultanta accesare fonduri europene, pe intreg teritoriul Romaniei.
* SC CONSULT INVESTMENT SRL este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, respectiv CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru cursuri pe o gama larga de domenii de activitate, cursuri desfasurate la nivel national.
* Serviciile oferite de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .
* Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC Consult Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.


Tematica Trainingului:

Obiectivele si functiile comunicarii in afaceri;
Principii de crestere a eficientei comunicarii verbale, respectiv a comunicarii scrise;
Imbunatatirea impactului comunicarii nonverbale in relatia cu clientii;
Munca in echipa: principii de eficientizare a comunicarii in cadrul echipei;
Modalitati de abordare a clientilor, in scopul atragerii acestora pentru o relatie pe termen indelungat;
Modalitati de prezentare telefonica si fizica in relatia cu clientul, pentru formarea unei imaginii pozitive a firmei;
Identificarea tipologiilor comportamentale ale clientilor si stabilirea modalitatii de abordare optima a fiecareia dintre acestea;
Insusirea tehnicilor de investigare a clientului, in scopul identificarii necesitatilor si dorintelor acestuia, precum si a motivatiei de cumparare;
Modalitatile si tacticile de combatere a obiectiilor clientului, in functie de specificul obiectiei;
Aprofundarea tehnicilor de argumentare a avantajelor produselor/serviciilor oferite, raportat la ofertele firmelor concurente;


* Pentru mai multe informatii privind oferta generala de cursuri & traininguri prestate - la nivel national - de catre SC Consult Investment va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro

* Trainingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana.
* Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
* Pentru participanti, un astfel de program de training le va oferi posibilitatea de a-si clarifica o serie de aspecte concrete cu care sunt sau vor fi confruntati in activitatea curenta.
* In costul trainingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.
* Specializarea personalului prin astfel de traininguri se impune si in scopul certificarii prin sistemele de standardizare din seria ISO 9000.
* De asemenea, costul trainingului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala, se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.

*Durata: 16 ore;
*Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu minim trei reprezentanti (existand si posibilitatea de a se desfasura comasat la sfarsit de saptamana, la sediul dumneavoastra).
*Taxa de participare se va stabili de comun acord, in functie de numarul de persoane cu care doriti sa participati;
*Pentru un numar de minim trei participanti/curs/companie, cursul se va personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.
*La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

*Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati: Telefon: 0727447022, 0770859725. Email: office@consultinvestment.ro, sales@consultinvestment.ro, www.consultinvestment.ro .

Pret:
400
Contact:
Telefon: 0727447022
Vizualizari:
67 in ultima luna / 431 vizualizari
Utilizator Id:
#1883

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi



inapoi


Recomanda anuntul:





Promovare gratuita 4:


ajax

Copyright © 2007-2024 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »