Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

1861 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Orase/Zone de valabilitate
Google Search / AdSense
Google

Utile
1861 anunturi
  - 1832 oferte
  - 29 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, National, Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala

Oferta, National, Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala

Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala

Id anunt:
196991 / Anuntul nu mai este valabil !
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Afaceri
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Arad
Adaugat la:
08 january 2023, ora 18:22

Valabil:
360 zile, pana la 03 january 2024, ora 18:22

Descriere:

Curs / Training Tehnici de Negociere in Afaceri: Desfasurat La Nivel National:

* SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania pe domeniul formare profesionala / cursuri si traininguri, respectiv consultanta in marketing, avand o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale, pe intreg teritoriul Romaniei.

*Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC Consult Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.
* SC Consult Investment SRL este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, respectiv CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru cursuri pe o gama larga de domenii de activitate, cursuri desfasurate la nivel national.
* Serviciile oferite de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

* SC CONSULT INVESTMENT SRL va propune programul de training, desfasurat la nivel national, cu posibilitatea derularii la sediul firmei dumneavoastra:

STRATEGII, TEHNICI SI TACTICI DE NEGOCIERE

TRAININGUL -prin tematica propusa - este adresat atat componentilor departamentului VANZARI (Agenti de Vanzari, Reprezentanti de Vanzari, Consultanti de Vanzari, Directori de Vanzari), componentilor departamentului MARKETING si ACHIZITII, precum si PERSONALULUI DE PE POZITIILE MANAGERIALE DIN FIRMA, deoarece ofera informatii si exemplificari practice referitoare la strategiile, tehnicile si tacticile concrete de negociere comerciala


Tematica Trainingului:

Cadrul general si specific de desfasurare a negocierii comerciale
Etapele procesului de negociere comerciala
Identificarea celei mai adecvate modalitati de abordare a negocierii
Elaborarea variantelor de negociere
Plasamentul optim la masa negocierii
Pregatirea dosarului de negociere (dosarului cu fise tehnice, dosarului cu fise comerciale, dosarului cu probleme financiar-bancare, transporturi si asigurari)
Adoptarea celei mai adecvate strategii de negociere, in functie de situatia (dominanta sau de dependenta) in care se gaseste ofertantul pe piata de desfacere
Caracteristicile tacticilor de negociere ofensive, respectiv tacticilor defensive
Modalitati de combatere a obiectiilor partenerului de negociere
Modalitati de compromis pentru finalizarea negocierii
Trasaturile negociatorului de succes


* Pentru mai multe informatii privind oferta generala de cursuri & traininguri prestate - la nivel national - de catre SC Consult Investment va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro

* Trainingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana.
* Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
* In costul trainingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.
* De asemenea, costul trainingului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala, se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.
* La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

Durata: 18 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste trei reprezentanti.
Pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

Pentru relatii suplimentare, asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati:
Telefon: 0770859725, 0727447022, 0721914670; Email: office@consultinvestment.ro, www.consultinvestment.ro

Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala

Pret:
Negociabil
Contact:
Telefon: 0727447022
Vizualizari:
61 in ultima luna / 611 vizualizari
Utilizator Id:
#1883

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi



inapoi

Oferta, National, Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala
Oferta, National, Cursuri & Traininguri Negociere in Afaceri / Strategii de Negociere Comerciala

Recomanda anuntul:





Promovare gratuita 4:


ajax

Copyright © 2007-2024 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »