Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
Anunturi gratuite

1861 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Google Search / AdSense
Google

Utile
1861 anunturi
  - 1832 oferte
  - 29 cereri
Promovare gratuita 3

Oferta, National, Fonduri Europene Nerambursabile POC

Fonduri Europene Nerambursabile POC

Id anunt:
537512 / Anuntul nu mai este valabil !
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Afaceri
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Arad
Adaugat la:
28 february 2023, ora 18:04

Valabil:
360 zile, pana la 23 february 2024, ora 18:04

Descriere:

Consultanta Accesare Fonduri Europene PROGRAMUL OPERATIONAL
COMPETITIVITATE
2014-2020;
Axa prioritară 1 Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) in sprijinul competitivitătii economice și dezvoltării afacerilor;
Actiunea 1.2.1. ; Tip de Proiect: Proiect Tehnologic Inovativ


* CONSULT INVESTMENT s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene, studii de piata, strategii de marketing/vanzari, pe intreg teritoriul Romaniei.

* CONSULT INVESTMENT are realizate si aprobate un numar semnificativ de proiecte de finantare, cu valori foarte ridicate, pe fiecare domeniu de aplicatie, la nivel national.

*Serviciile prestate de catre Consult Investment se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

* Serviciile de consultanta destinate accesarii fondurilor U.E., respectiv destinate elaborarii proiectelor de investitii / finantare, prestate de catre Consult Investment cuprind un pachet complet de servicii:

 Elaborare si fundamentare Proiecte de Investitii;
Elaborare Documentatie de Finantare;
Elaborare Cerere de Finantare;
Elaborare Planuri de Afaceri;
Elaborare Studii de Fezabilitate;

Categoriile de solicitanți eligibili sunt intreprinderile mici, mijlocii si mari, respectiv solicitantii sunt entităti cu personalitate juridică constituite conform prevederilor Legii nr. 31 privind societătile comerciale din 16 noiembrie 1990, republicată, cu modificările si completările ulterioare sau conform prevederilor Legii nr. 15/1990 privind reorganizarea unităților economice de stat ca regii autonome și societăți comerciale, cu modificările și completările ulterioare, sau conform prevederilor Ordonantei de urgentă nr. 30/1997 privind reorganizarea regiilor autonome, cu modificările și completările ulterioare, precum și conform reglementărilor specifice similare din alte state membre UE.

* Raportat la proiectele de finantare aferente Programului de Finantare, consultantii Consult Investment va vor fi alaturi pe intreg procesul de derulare a proiectului, de la conceptie, la planificare respectiv implementare, prin oferirea unui pachet complet de servicii care include intocmirea completa a dosarului necesar obtinerii fondurilor nerambursabile, respectiv:

- Analiza eligibilitate;
- Elaborare si fundamentare Cerere de Finantare;
- Elaborare si fundamentare Studiu de Fezabilitate, respectiv Anexe la Studiu de Fezabilitate;
- Realizare studiu de piata pentru obtinerea informatiilor necesare realizarii planului de marketing (componenta a studiului de fezabilitate)
- Consultanta dosare achizitii;
- Management implementare proiecte;
- Consultanta pentru realizarea ansamblului anexelor implicate de realizarea completa a dosarului de finantare;
- Consultanta implicata de alcatuirea / depunerea dosarului de finantare;


Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national, asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati:
Telefon: 0770859725, 0727447022, 0721914670;
Email: office@consultinvestment.ro, www.consultinvestment.ro

Cuvinte cheie:
Pret:
100
Contact:
Telefon: 0727447022
Vizualizari:
71 in ultima luna / 341 vizualizari
Utilizator Id:
#1883

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi



inapoi


Recomanda anuntul:





Promovare gratuita 4:


ajax

Copyright © 2007-2024 IndexAnunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Bilete avion | Lista directoare | Anunturi | Filmari Nunti Iasi | Ghid nunta | Jocuri | Avatare | Citate Celebre, Folclor | ... vezi toate »